Webwinkel laten maken

Bezoekers omtoveren tot terugkerende klanten. Dat is wat jij als ondernemer natuurlijk het liefste wilt! Wij helpen ondernemers met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe webwinkel die goed converteert, gemakkelijk te beheren is direct zorgt voor goede omzet!

Ontvang gratis een concreet actieplan op maat

Uitstekend

Trustpilot 5 sterren

60+ reviews op Trustpilot

Direct meer omzet

Shopify en Woocommerce

Goed geholpen met een nieuwe webwinkel

Wil jij jouw producten gaan verkopen via een eigen webwinkel? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd hoe je meer verkopen kunt genereren met jouw huidige webwinkel? Wij helpen ondernemers bij het ontwerpen, live-zetten en managen van een gestroomlijnde en goed converterende webshop. Onze marketingpartners werken nauw met je samen om een webwinkel te bouwen die volledig aansluit op jouw wensen. Een webwinkel laten maken door aPear helpt jouw bedrijf online succesvol te worden!

Een webwinkel laten maken is interessant voor ondernemers...

… Die meer online verkopen willen genereren via een nieuwe webwinkel, het gemak willen ervaren van een webwinkel met de juiste integraties of voor ondernemers die hun producten dag- en nacht te koop willen aanbieden op het internet.

Een webwinkel die zorgt voor véél meer omzet.

Jouw producten als warme broodjes over de toonbank. Dat is wat je met een webwinkel wilt bereiken. Je wilt niet alleen veel bezoekers op je website, maar je bent op zoek naar een webwinkel die bezoekers omtovert tot enthousiaste en terugkerende klanten. Wij van aPear begrijpen dit maar al te goed. Wij bouwen converterende webwinkels, gebaseerd op de marketingdoelstellingen van jouw bedrijf. Sta jij al klaar om de nieuwe bestellingen te verwerken?

Een webwinkel die je zelf kunt beheren.

Niets is zo vervelend als een ingewikkelde webwinkel waar je niets mee kunt. Jouw webshop is een verlengstuk en belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Wij begrijpen dan ook al te goed dat je ten alle tijden gemakkelijk nieuwe producten, orders, tekst en andere content op je webwinkel wilt kunnen beheren. Om je hier een handje mee te helpen hebben we hieronder een handige instructievideo geplaatst. Natuurlijk staan onze marketingpartners ook altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen en problemen.

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Ontdek waarom ruim 150+ bedrijven hun online aanwezigheid aan ons toevertrouwen.

Gijs van der Wallen

Eigenaar SalesPartners

"De beste partij waar wij mee hebben samengewerkt voor het snel en kwalitatief bouwen van een website. Uitgebreid de tijd en daarnaast ook nog extra waarde geboden, zonde hier iets voor terug te vragen."

Siem van Dongen

SEO Bureau Van Dongen Online

"Ze hebben goede kennis van zaken en kunnen je écht verder helpen. Ze hebben voor ons een website gerealiseerd, daar zijn we zeer over te spreken. Het contact was fijn en snel, het resultaat mag er wezen."
Trustpilot 5 sterren

Anne Vissers

Eigenaar Ontspannen Therapie

"Een aanrader voor elk bedrijf! aPear heeft een erg fijne werkwijze. Met behulp van videobellen konden we samen de site vormgeven. Denken goed mee en zijn daarnaast flexibel. Ik zou ieder bedrijf aPear adviseren!"

Zij hebben de webwinkel ook door ons laten maken.

Omdat ze kozen voor snelheid en kwaliteit. Laat je inspireren!

Volledige automatisering

Wij automatiseren jouw webwinkel van A tot Z. aPear verzorgt integraties met populaire betaalsystemen zoals ‘Mollie’ en ‘PayPal’ zodat klanten veilig en snel kunnen betalen. Ook kunnen wij integraties maken met boekhoud- en CRM-systemen waardoor je administratie gemakkelijk te verweken is en je met de druk op een knop in contact kunt blijven met je verschillende klanten. Indien wenselijk kunnen wij ook een integratie verzorgen met fulfilment partners. Kortom, wij zorgen voor een naadloze koppeling met de belangrijkste partners van jouw bedrijf zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Koppelingen met Mollie en PayPall

Integraties met fulfilment partners

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op de meest brandende vragen over jouw webwinkel.

Kan ik mijn webshop zelf aanpassen?

Ja, dat kan! Wij hebben een aantal handige instructievideo’s gemaakt waarin we uitleggen hoe jij zelf wijzigingen kunt aanbrengen op je webshop. Deze aanpassingen zijn gericht op content (producten, afbeeldingen, video’s, tekst). Wijzigingen in de paginastructuur kunnen wij voor je verzorgen.

Hoe lang duurt het voordat de webshop is gebouwd?

Doorgaans duurt het gemiddeld 4 weken om jouw webshop te bouwen (van ontwerp tot en met oplevering). Afhankelijk van jouw wensen kan hiervan af worden geweken.

Op basis van welk platform wordt mijn webwinkel gebouwd?

Wij bieden de mogelijkheid om de webwinkel te ontwikkelen in Woocommerce (Wordpress) of Shopify. Als het slechts gaat om een paar producten adviseren wij altijd gebruik te maken van een Shopify Button binnen een Webflow omgeving.

Ben jij klaar voor véél meer klanten?