Maatwerk website

Een maatwerk website is een vorm van website dat zonder gebruik van een template wordt opgebouwd. Jouw doelen, diensten, producten en strategie worden eerst ontwikkeld in een webdesign waarna deze vanaf 0 worden gebouwd tot een functionele website.

Maatwerk website door Jelle en Hans. Partner van Webflow, Google en Facebook.

Een maatwerk website dat écht
past bij jouw bedrijf

Wil jij jouw bedrijf online op de kaart zetten? Heb jij daarbij geen behoefte aan saaie, standaard templates waar iedereen gebruik van maakt? Denk jij out of the box en zit jij vol creatieve ideeën voor het inrichten van jouw website? Dan is een maatwerk website van aPear de oplossing. Onze design én marketingspecialisten staan altijd voor je klaar.
Wij bouwen niet alleen jouw website, maar kijken samen met jou naar een online strategie om het maximale resultaat uit jouw website te halen.

Een maatwerk website is interessant voor ondernemers...

...die ook online hun dienstverlening onderscheidend willen presenteren. Vol zitten met creatieve ideeën, of zichzelf volledig hebben laten inspireren door websites van derden. Ondernemers die met een website dag en nacht nieuwe klanten aan willen trekken. Doelen willen najagen én de concurrentie een stap voor willen blijven. Of gewoon een maatwerk visitekaartje willen hebben waarop klanten wat informatie kunnen nalezen.

Zo maken wij jouw maatwerk website

Succes is voor iedereen anders. Het is dan ook belangrijk om te weten wat jij uit jouw website wil halen. Om doelen te behalen die voor jou belangrijk zijn maken wij gebruik van een snel en effectief proces.

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek maken wij kennis met jouw bedrijf. We analyseren jouw huidige website, zetten doelen én bepalen een strategie.

2. Ontwikkelen

Jouw doelen, strategie én huisstijl worden vertaald naar een maatwerk webdesign. In meerdere feedback-rondes maken wij jouw design perfect.

3. Lanceren

De nieuwe maatwerk website van jouw bedrijf wordt gelanceerd. De marketing staat op scherp. Jouw bedrijf is klaar om de online-strijd om klanten te winnen.

Een maatwerk website dat échte klanten oplevert

Een maatwerk website is een belangrijk strategisch kanaal van jouw bedrijf. Een goede website is noodzakelijk om je onderneming te positioneren en uit te blinken in het digitale tijdperk. Het biedt een unieke gelegenheid om jouw merkidentiteit te versterken, jouw klanten beter van dienst te zijn en jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Het is een investering die zichzelf ruimschoots terugbetaalt in termen van succes, groei en online impact. Door te kiezen voor een maatwerk website weet je zeker dat je volledige schaalbaarheid hebt in aanbieden van oplossingen voor de veranderende behoeften binnen de markt.

Een maatwerk website zorgt voor meer leads, klanten en omzet

Een maatwerk website is een krachtig instrument dat jouw bedrijf kan laten groeien en bloeien. Met de juiste functionaliteiten en techniek kunnen wij jou helpen om je website om te toveren tot een effectieve verkoopmachine. Van e-commerce mogelijkheden en leadgeneratieformulieren tot gepersonaliseerde aanbiedingen en interactieve elementen - een maatwerk website is volledig gericht op jouw bedrijf, markt en klanten.

Een maatwerk website is beter vindbaar in zoekmachines

Een van de belangrijkste voordelen van een maatwerk website voor SEO is de mogelijkheid om de website-architectuur en structuur optimaal te ontwerpen. Dit betekent dat ons team de interne links, de URL-structuur en de navigatie op maat kunnen maken, wat het voor zoekmachines gemakkelijker maakt om de website te crawlen en te indexeren. Hierdoor kunnen belangrijke pagina's en inhoud beter worden geïndexeerd, wat bijdraagt aan een betere ranking in zoekresultaten.

Daarnaast kunnen we een maatwerk website optimaliseren voor snelheid en laadtijden. Snelle laadtijden zijn een cruciale factor voor SEO, omdat zoekmachines zoals Google de voorkeur geven aan websites die snel laden en een goede gebruikerservaring bieden. Met een maatwerk website kunnen we onnodige code en functionaliteiten elimineren, waardoor de website sneller wordt en beter presteert in zoekresultaten.

Maatwerk website dat klanten oplevert

Wat kost een maatwerk website laten maken?

Zie jij een maatwerk website wel zitten? Onze tarieven zijn transparant. Je betaalt een een vast bedrag voor het ontwikkelen van je website die wij samen overeenkomen. Daarnaast betaal je één vast maandbedrag zodat wij jouw website kunnen hosten, onderhouden én beveiligen.

Investering Maatwerk website

€ 2.900*

* Vanaf prijs

Volledig from-scratch ontwikkeld

Samengesteld op basis van jouw doelstellingen

Volledig conform jouw identiteit & Huisstijl

Volledig zelf te beheren

Video-training website-beheer voor jouw team

Te combineren met SEO tekstschrijvers

Hosting en onderhoud

€ 49*

* Prijs per maand - vanaf

Hosting van je website

Technisch onderhoud

Dagelijkse back-ups

Award-winning klantenservice

Maatwerk website dat eenvoudig te beheren is

Maatwerk website, eenvoudig te beheren

Jouw maatwerk website is net als jouw bedrijf: dynamisch, vernieuwend én groeit met de tijd. Wij begrijpen dan ook dat je zelf makkelijk nieuws, vacatures, teksten én andere content zelf wil beheren. Hierin helpen wij graag een handje mee. Daarom faciliteren wij een video training voor het zelf kunnen beheren van jouw website. Wij laten je zien hoe je nieuws, vacatures, teksten, afbeeldingen wijzigen, toevoegen of verwijderen.

Zij hebben de website ook door ons laten maken.

Omdat ze kozen voor strategie en kwaliteit. Laat je inspireren!

SAYA Coaching - Maatwerk coaching website ontwikkeld door aPear
WIR Duurzaam - Laadpalen webwinkel ontwikkeld door aPear

Vul je maatwerk website aan met professionele teksten.

Het design van je website geeft het gevoel, je teksten vertellen het verhaal. Het verhaal zit vast en zeker goed in je hoofd, maar het schrijven kan een uitdaging zijn. Wij kunnen jou hierin ondersteunen met professionele tekstschrijvers. Gewoon, omdat wij je graag willen helpen.

Teksten op basis van een zoekwoorden onderzoek

Samengesteld door een professionele tekstschrijver

Professioneel webdesign bureau

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op de meest brandende vragen over Maatwerk Website.

Hoe lang duurt het om een maatwerk website te laten bouwen?

De duur van het bouwproces hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van jouw website en de functionaliteiten die je nodig hebt. Maar maak je geen zorgen, we werken efficiënt en streven ernaar om jouw website zo snel mogelijk live te krijgen. We houden je tijdens het proces op de hoogte en zorgen voor een vlotte voortgang.

Kan ik zelf mijn maatwerk website aanpassen?

Ja. Wij faciliteren in handige instructievideo's waarin wij eenvoudig uitleggen hoe jij zelf aanpassingen kan verrichten. Deze aanpassingen zijn gericht op content (tekst en afbeeldingen) en het publiceren van CMS items. Wijzigingen in de paginastructuur doen wij voor je.

Hoe werkt het gratis website concept?

Als je je gratis website concept hebt aangevraagd, ontvang je binnen een paar minuten een e-mail van ons met daarin een link naar deze korte vragenlijst. Die kost je maar een paar minuten. En door je snel een paar vragen te stellen, kunnen we gerichter aan de slag met jouw nieuwe website. Want we maken niet zomaar een algemene voorbeeld website, die we naar iedereen sturen. Nee, we maken een volledige werkende, interactieve demo website speciaal voor jou en jouw bedrijf.

Hoe lang duurt het voordat mijn gratis websiteconcept klaar is?

Bij aPear begrijpen we dat tijd cruciaal is, en we streven ernaar om jouw gratis websiteconcept zo snel mogelijk gereed te hebben. In de meeste gevallen kunnen we jouw concept binnen 48 uur voltooien.

Hoeveel gratis websiteconcepten geeft aPear per maand weg?

We geven maximaal 15 gratis websiteconcepten per maand weg. We hebben dit limiet ingesteld om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan elk individueel concept. Door een beperkt aantal concepten aan te nemen, kunnen we ervoor zorgen dat we de beste kwaliteit en service leveren aan onze klanten.

Binnen één werkdag jouw nieuwe website concept in je mailbox

Stel je eens voor... binnen 24 uur heb jij een prachtige voorbeeld website. Helemaal gratis en vrijblijvend. Speciaal gemaakt voor jouw bedrijf! Maak je maar klaar voor nieuwe klanten die binnenstromen.

Ben jij klaar voor véél meer klanten?

Bedrijfsinformatie

aPear V.O.F.
Reitscheweg 1
5232BX 's-Hertogenbosch
KvK-nummer: 92197965 BTW-id: NL865928642B01
Let op! Vernieuwd

Contactgegevens

hallo@apear.nl
085-482 482 2