Webdesign Den Bosch

Gevestigd in 's-Hertogenbosch, is aPear een vooraanstaande partner op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe websites. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online goed zichtbaar is én nieuwe klanten oplevert. Een website hoort immers voor jou te werken!

Tijdsindicatie website oplevering

Opleveringstermijn: 14 - 21 dagen

Kostenindicatie nieuwe website

Investering: € 895,00 - € 5.000,00

Professioneel webdesign Den Bosch

aPear is gespecialiseerd in het bouwen van creatieve en professionele websites. Een online visitekaartje van jouw bedrijf dat niet alleen zorgt voor een effectieve online klantbeleving, maar tevens converteert. Wij geloven er bij aPear dan ook in dat een website voor jou moet werken. Een passief communicatiekanaal dat bezoekers een perfecte indruk geven van de kwaliteit van jouw dienstverlening. Om jouw website zo onderscheidend mogelijk te positioneren hebben wij een effectief proces samengesteld dat succes garandeert.

Zo maken wij jouw professionele website

Succes is voor iedereen anders. Het is dan ook belangrijk dat we in een intake- of kennismakingsgesprek goed te weten komen wat de doelen en wensen zijn die jij met jouw nieuwe website hebt. Gaat het bijvoorbeeld uitsluitend om het verfrissen van het design, of is het doel betere vindbaarheid én een hogere conversie? Afhankelijk van jouw doelen maken wij een plan om dit voor jou te realiseren. We zetten gezamenlijk een stip op de horizon en maken een planning voor het lanceren van jouw nieuwe website. Zodra het plan is goedgekeurd maken wij een conceptuele weergave van jouw website. Dit heet een Wireframe. In deze weergave testen wij hoe de customer journey binnen de website verloopt en door middel van welke elementen wij de bezoeker actie laten ondernemen (call-to-action). Als het Wireframe als goed wordt beoordeeld starten wij het designproces. Wij trekken alles uit de kast om niet alleen een toffe interactieve beleving te genereren in de website, maar stellen het tevens volledig samen op basis van jouw huisstijl. Op het moment dat het design is afgerond kan jouw nieuwe website worden gelanceerd! 

Wat kost een website laten maken?

De prijs van de website is afhankelijk van de doelen, design én complexiteit van de website. Een grote, internationale organisatie heeft immers andere behoeften met hun website dan een startende ZZPer die gevonden wil worden. Voor startende ondernemers met een beperkt budget adviseren wij dan ook altijd om te beginnen met een kleine website. De prijs van zo een website varieert tussen de € 895 (website in 1 dag) en de € 1.500. Deze websites zijn meer dan goed en kan naar verloop van tijd worden uitgebouwd. Voor bedrijven met commerciële conversiedoelen of specifieke design c.q. integratie-wensen ligt de prijs hoger. Tussen de € 2.500 en de € 5.000.

Waarom webdesign door aPear?

Responsive webdesign

SEO-vriendelijk, geoptiamliseerd voor zoekmachines

Maak zelf aanpassingen via het CMS

Handige instructievideo's

Uit te breiden met huisstijl design

Mogelijkheid tot aanvullende online marketing

Handig onderhoudspakket zodat jij altijd online & safe bent

Met onze eenvoudige instructievideo's kan jij zelf jouw eigen website beheren!

Jouw website is net als jouw bedrijf: dynamisch, vernieuwend én groeit met de tijd. Het is dan ook belangrijk dat jij zelf eenvoudig content kan beheren én nieuwsitems, vacatures óf andere vormen van content kan plaatsen. Hierin helpen wij graag een handje mee. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, handige instructievideo's gemaakt.

Bekijk instructievideo's*

* Alleen voor bestaande klanten

Webdesign item uitgelicht

Westland Security

Webdesign

Een nieuwe website vóór een van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van omgeving Arnhem.

Lees meer

Laten we kennismaken!

Graag komen wij in een persoonlijk gesprek meer te weten over jou en jouw bedrijf. Contact met ons is altijd meedenkend, enthousiast, pro-actief én, uiteraard, geheel vrijblijvend.