Waarom mobielvriendelijkheid essentieel is voor moderne SEO

Ontdek waarom een mobielvriendelijke website geen optie meer is, maar een must

De mobiele revolutie

Kijk om je heen. Wat zie je? De kans is groot dat je iemand ziet die op hun smartphone kijkt. Of het nu gaat om winkelen, socializen, werken of leren, we doen het allemaal op onze mobiele apparaten. En dat betekent dat jouw website klaar moet zijn om deze mobiele bezoekers te verwelkomen. Een mobielvriendelijke website zorgt ervoor dat je website er goed uitziet en goed werkt, ongeacht het apparaat dat iemand gebruikt.

Wat maakt een website mobielvriendelijk?

Een mobielvriendelijke website is er een die is ontworpen om goed te werken op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit betekent dat het snel laadt, dat de tekst leesbaar is zonder te hoeven inzoomen, dat de knoppen en links gemakkelijk met een vinger kunnen worden aangeklikt en dat de inhoud zich aanpast aan het scherm van de gebruiker, of het nu een klein telefoonscherm of een groot desktopscherm is.

Waarom het belangrijk is voor SEO

Zoekmachines zoals Google begrijpen het belang van mobielvriendelijkheid. Sterker nog, Google heeft zelfs een 'mobiel-eerst' indexeringssysteem geïntroduceerd, wat betekent dat ze de mobiele versie van je website bekijken voordat ze naar de desktopversie kijken. Als je website niet mobielvriendelijk is, kan dit je rankings schaden en je verkeer verminderen. Dus, als je wilt slagen in de moderne SEO-wereld, is een mobielvriendelijke website geen optie meer - het is een must!

Ben jij klaar voor véél meer klanten?

Bedrijfsinformatie

aPear V.O.F.
Reitscheweg 1
5232BX 's-Hertogenbosch
KvK-nummer: 92197965 BTW-id: NL865928642B01
Let op! Vernieuwd

Contactgegevens

hallo@apear.nl
085-482 482 2