Werkenbij website laten maken

Wil jij een werkenbij website laten maken? Wij helpen ondernemers met het opzetten van een werkenbij website met bewezen resultaat. Binnen 48 uur online met jouw eigen verhaal en in jouw eigen huisstijl.

Werf direct nieuwe medewerkers

Ons template, jouw verhaal

Een Werken-Bij website voor bedrijven die willen groeien.

Om het juiste personeel te kunnen werven is het fijn om een goede indruk te kunnen geven van jouw bedrijf. Daarnaast wil je natuurlijk ook graag zelf je vacatures kunnen beheren en direct in contact kunnen staan met iedere nieuwe sollicitant. Wij van aPear helpen ondernemers met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een Werken-Bij website, zodat jij efficiënter en gemakkelijker personeel kunt werven.

Een Werken-Bij website is ideaal voor ondernemers…

… die graag zelf de controle behouden over het gehele sollicitatieproces, ondernemers die nieuw personeel willen werven voor hun groeiende onderneming en voor ondernemers die een goede indruk willen achterlaten bij potentiele nieuwe werknemers.

Zij hebben de website ook door ons laten maken.

Omdat ze kozen voor strategie en kwaliteit. Laat je inspireren!

SAYA Coaching - Maatwerk coaching website ontwikkeld door aPear
WIR Duurzaam - Laadpalen webwinkel ontwikkeld door aPear

Een in-house ontwikkeld template met bewezen resultaat.

Het laten maken van een werkenbij website is vaak een zeer hoge kostenpost voor bedrijven, terwijl de vraag naar functionaliteit en mogelijkheden vaak over de gehele markt hetzelfde is. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor het kiezen van bewezen template dat voldoet aan al jouw eisen. Wij stylen het template volledig naar jouw kleuren en beeldmerken en vertellen jouw verhaal. Hierdoor ben jij in no-time operationeel en kan je direct aan de slag met jouw werving! 

Een digitale & fysieke training voor het effectief beheren van vacatures.

De mogelijkheid tot het werven van de juiste kandidaten hangt samen met de vaardigheden van de recruiters waarop vacatures kunnen worden aangemaakt. Wij zorgen ervoor dat jouw team zelfredzaam wordt door het faciliteren van trainingen. Wij leren je alle ins- en outs over het beheren van de vacature websites.

Volledige automatisering

Het kan een grote en tijdrovende klus zijn om alle binnenkomende sollicitaties op een professionele manier op te volgen. Waarschijnlijk kan jij je tijd wel wat beter besteden! Een volledig geautomatiseerde Werken-Bij website kan je hierbij helpen. Wij verzorgen de integratie met een effectief CRM-systeem, waardoor iedere sollicitant die zich aanmeldt automatisch kan worden ingeladen in een systeem. Zodra er een nieuwe sollicitatie binnenkomt, wordt die persoon direct meegenomen in een mailflow. Hierdoor kunnen alle sollicitanten zonder moeite efficiënt en professioneel geholpen worden.

Automatische verwerking van sollicitanten

Minimalisering van administratie

Wat kost een werkenbij website laten maken?

€ 1.699,00*

* Op basis van ons bewezen template

Het laten bouwen van een werkenbij website is voor veel bedrijven een hoge kostenpost. Wij bieden een inhouse ontwikkeld template waardoor jij met lage kosten snel operationeel bent.

Operationeel binnen 48 uur

Bewezen template

Volledig conform jouw identiteit & Huisstijl

Samengesteld op basis van jouw doelen

Inclusief digitale en fysieke trainingsdag

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op de meest brandende vragen over jouw webwinkel.

Kan ik mijn werkenbij website zelf aanpassen?

Ja, dat kan! Wij hebben een aantal handige instructievideo’s gemaakt waarin we uitleggen hoe jij zelf wijzigingen kunt aanbrengen binnen je werkenbij website. Deze aanpassingen zijn gericht op content (vacatures, afbeeldingen, video’s, tekst). Wijzigingen in de paginastructuur kunnen wij voor je verzorgen.

Hoe lang duurt het voordat de werkenbij website is gebouwd?

Doorgaans duurt het 48 uur van het eerste contact moment tot oplevering om jouw werkenbij website te bouwen. Afhankelijk van jouw wensen kan hiervan af worden geweken.

Ik heb een vacature-database bij een derde partij. Kan dit worden gekoppeld?

Mogelijk. Wij maken verbindingen via Zapier of Make waarbij we sollicitaties direct kunnen verwerken in jouw database en/of CRM pakket. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben jij klaar voor véél meer klanten?

Bedrijfsinformatie

aPear V.O.F.
Reitscheweg 1
5232BX 's-Hertogenbosch
KvK-nummer: 92197965 BTW-id: NL865928642B01
Let op! Vernieuwd

Contactgegevens

hallo@apear.nl
085-482 482 2