Website in 1 dag

Website in 1 dag is een concept waarbij ondernemers worden geholpen met een nieuwe website dat binnen 24 uur wordt opgeleverd. Uniek aan dit concept is dat de website in een live-sessie wordt uitgebouwd zodat interactie en directe feedback mogelijk is.

Binnen 24 uur online

Eenvoudig te beheren

Snel geholpen met een nieuwe
website in 1 dag

Wil jij jouw bedrijf online op de kaart zetten? Maar heb jij geen zin in langdurige trajecten? Of wil je meer controle hebben over het design en de mogelijkheden die jouw nieuwe website biedt? Website in 1 dag is de oplossing. Onze marketingspecialisten staan altijd voor je klaar. Wij bouwen jouw website volledig in samenwerking met jou zodat het resultaat perfect bij jou past.

Een website in 1 dag is ideaal voor ondernemers...

... die zo snel mogelijk online zichtbaar willen zijn, direct aan de wereld wil laten zien wat hun onderneming te bieden heeft. Ondernemers die een online kanaal willen die dag en nacht nieuwe klanten aantrekt. Of gewoon een hoge kwaliteit visitekaartje willen hebben waarop klanten wat informatie kunnen nalezen.

Zo maken wij jouw website in 1 dag

Succes is voor iedereen anders. Het is dan ook belangrijk om te weten wat jij uit jouw website wil halen. Om doelen te behalen die voor jou belangrijk zijn maken wij gebruik van een snel en effectief proces.

1. Kennismaken

In een persoonlijk gesprek komen wij meer te weten over jou en je bedrijf. Wat is het doel van je website? Wie ben je, wat doe je én wat maakt jou onderscheidend?

2. Bouwen

Op de bouw-dag bouwen wij samen aan jouw website aan de hand van een strak template, jouw wensen, doelen, doelgroep én visie. Live. In persoon of via Microsoft Teams.

3. Lanceren

Jouw nieuwe website wordt gelanceerd op je eigen domein! Jij ontvangt direct honderden nieuwe leads, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website perfect wordt gehost en onderhouden.

Krachtige website, eenvoudig te beheren

Jouw website is net als jouw bedrijf: dynamisch, vernieuwend én groeit met de tijd. Wij begrijpen dan ook dat je zelf makkelijk nieuws, vacatures, teksten én andere content zelf wil beheren. Hierin helpen wij graag een handje mee. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, handige instructievideo's gemaakt.

Zij hebben de website ook door ons laten maken.

Omdat ze kozen voor strategie en kwaliteit. Laat je inspireren!

SAYA Coaching - Maatwerk coaching website ontwikkeld door aPear
WIR Duurzaam - Laadpalen webwinkel ontwikkeld door aPear

Vul je website in 1 dag aan met professionele teksten.

Het design van je website geeft het gevoel, je teksten vertellen het verhaal. Het verhaal zit vast en zeker goed in je hoofd, maar het schrijven kan een uitdaging zijn. Wij kunnen jou hierin ondersteunen met professionele tekstschrijvers. Gewoon, omdat wij je graag willen helpen.

Veelgestelde vragen

Ontdek de antwoorden op de meest brandende vragen over Website in één dag.

Hoeveel pagina's mag mijn website hebben?

Jouw website wordt in 1 dag door ons gerealiseerd. Hierdoor beperken we het aantal landingspagina's tot 6.

Moet de website op basis van een template worden ontwikkeld?

Ja. Om jou in één dag te kunnen helpen wordt er in overeenstemming gekozen voor een template. Dit vormt een goed vertrekpunt om op door te ontwikkelen. Heb je liever een maatwerk oplossing? Dan helpen wij je graag verder via onze maatwerk website pagina.

Moet ik heel de dag aanwezig zijn?

Wij bieden de mogelijkheid om volledig bij het designen aanwezig te zijn óf periodiek de ontwikkelingen te evalueren en daarop te sturen.

Hoe kom ik aan geschikt foto of videomateriaal?

Wij hebben een sterk netwerk van foto- en videograven die hierin kunnen ondersteunen. Indien wenselijk kunnen wij tevens stockfoto's ter beschikking stellen.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ja. Wij faciliteren in handige instructievideo's waarin wij eenvoudig uitleggen hoe jij zelf aanpassingen kan verrichten. Deze aanpassingen zijn gericht op content (tekst en afbeeldingen) en het publiceren van CMS items. Wijzigingen in de paginastructuur doen wij voor je.

Ben jij klaar voor véél meer klanten?

Bedrijfsinformatie

aPear V.O.F.
Reitscheweg 1
5232BX 's-Hertogenbosch
KvK-nummer: 92197965 BTW-id: NL865928642B01
Let op! Vernieuwd

Contactgegevens

hallo@apear.nl
085-482 482 2