Google Mijn Bedrijf: Jouw gids voor lokale zichtbaarheid

Ontdek hoe je je bedrijf op de kaart kunt zetten en lokaal kunt opvallen met Google Mijn Bedrijf.

Wat is Google Mijn Bedrijf en waarom is het een gamechanger?

Hey daar! 🌍 Heb je ooit gehoord van Google Mijn Bedrijf? Als je een lokaal bedrijf hebt, dan is dit dé tool die je nodig hebt om je online aanwezigheid te vergroten. Het is een gratis tool van Google waarmee je je bedrijfsinformatie kunt beheren zoals die wordt weergegeven op Google Zoeken en Maps. Het mooie is dat je met deze tool niet alleen je basisinformatie kunt weergeven, maar je kunt er ook voor zorgen dat potentiële klanten een glimp opvangen van wat je te bieden hebt door foto's, aanbiedingen en evenementen toe te voegen.

De voordelen van een geoptimaliseerde Google Mijn Bedrijf-vermelding

Laten we het hebben over waarom Google Mijn Bedrijf zo waardevol is. Ten eerste, het is niet alleen een platform om je adres en openingstijden te tonen. Je kunt er foto's toevoegen om je producten of diensten te laten zien, reviews van klanten beheren, en zelfs directe berichten van klanten ontvangen. En als je even stilstaat bij de manier waarop mensen tegenwoordig winkelen, dan zul je beseffen dat velen van ons snel even op Google kijken voordat we besluiten waar we heen gaan. Dus als jouw bedrijf daar opvalt, ben je al halverwege om die klant binnen te halen.

Hoe je je vermelding kunt optimaliseren voor de beste resultaten

Nu je weet wat Google Mijn Bedrijf is en waarom het zo waardevol is, laten we eens kijken hoe je het kunt optimaliseren. Zorg ervoor dat al je informatie up-to-date is. Voeg regelmatig nieuwe foto's toe die een goed beeld geven van je bedrijf en wat je te bieden hebt. Reageer op reviews, zowel positieve als negatieve, want dit laat zien dat je betrokken bent en waarde hecht aan de feedback van je klanten.

Ben jij klaar voor véél meer klanten?

Bedrijfsinformatie

aPear V.O.F.
Reitscheweg 1
5232BX 's-Hertogenbosch
KvK-nummer: 92197965 BTW-id: NL865928642B01
Let op! Vernieuwd

Contactgegevens

hallo@apear.nl
085-482 482 2