Meer ideale klanten uit je website halen?

Ontdek met 12 vragen hoe je meer winstgevende klanten aantrekt

Binnen 5 minuten inzicht op de knelpunten in je website

Ontvang gratis een concreet actieplan op maat

Binnen 5 minuten klaar

Ontdek jouw website score

Meer resultaat uit je website

Breng je funnel in beeld

Je hebt een business, een mooi product, een duidelijke visie.. Jij bent toe aan de volgende stap! Tijd dus om te werken aan een effectieve marketing strategie voor jouw onderneming.

Concreet stappenplan

Je loopt weg met een concreet actieplan voor het verder ontwikkelen van jouw website. Besteed je het liever uit? Dan kunnen wij op basis van dit actieplan een specifieke offerte voor je opmaken.

Persoonlijk advies t.w.v. €250,-

Om een goede analyse te kunnen opmaken, baseren wij onze adviezen op de cijfers van je website GPS. Vul hem in en plan een gesprek in.

Dit kun je verwachten van de website score

De website score is bedoeld voor ondernemers die makkelijk inzicht willen krijgen waar ze momenteel staan met hun website. De score geeft inzicht op het gebied van branding, webdesign en marketing. Met deze inzichten kan je samen met een webexpert van aPear een concreet actieplan gaan maken om meer resultaat uit je website te halen.

De gemiddelde website score is slechts 35%, hoe hoog scoort jouw website?

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven

Ontdek waarom ruim 150+ bedrijven hun online aanwezigheid aan ons toevertrouwen.

Gijs van der Wallen

Eigenaar SalesPartners

"De beste partij waar wij mee hebben samengewerkt voor het snel en kwalitatief bouwen van een website. Uitgebreid de tijd en daarnaast ook nog extra waarde geboden, zonde hier iets voor terug te vragen."

Siem van Dongen

SEO Bureau Van Dongen Online

"Ze hebben goede kennis van zaken en kunnen je écht verder helpen. Ze hebben voor ons een website gerealiseerd, daar zijn we zeer over te spreken. Het contact was fijn en snel, het resultaat mag er wezen."
Trustpilot 5 sterren

Anne Vissers

Eigenaar Ontspannen Therapie

"Een aanrader voor elk bedrijf! aPear heeft een erg fijne werkwijze. Met behulp van videobellen konden we samen de site vormgeven. Denken goed mee en zijn daarnaast flexibel. Ik zou ieder bedrijf aPear adviseren!"

Veelgestelde vragen

1. Wat meet de website score precies?

De website score is een uitgebreide beoordeling die verschillende aspecten van je website analyseert, waaronder Strategie & Planning, Content & Aanbod, Marketing & Conversie en Onderhoud & Optimalisatie. De score geeft je een duidelijk beeld van hoe goed je website presteert op elk van deze gebieden, waardoor je precies weet waar verbeteringen nodig zijn.

2. Hoe kan ik mijn website score verbeteren?

Nadat je je website hebt getest, ontvang je een gedetailleerd rapport met de sterke en zwakke punten van je website. Door deze aanbevelingen op te volgen, kun je de algehele prestaties van je website verbeteren.

3. Is de website score tool geschikt voor alle soorten websites?

Ja, onze website score tool is ontworpen om een breed scala aan websites te analyseren. Ongeacht de grootte of het type van je website, onze tool kan je waardevolle inzichten bieden over hoe je de ervaring voor je bezoekers kunt verbeteren.

Klaar voor meer klanten?

Laat geen kansen meer liggen, haal het meeste uit jouw website strategie!

Uitstekend

Trustpilot 5 sterren

60+ reviews op Trustpilot