Webdesign

De website van jouw bedrijf is hét communicatiekanaal met de markt. Het is dan ook belangrijk dat de website de kwaliteit van jouw organisatie uitstekend visualiseert. En, nog belangrijker, een bron vormt van nieuwe leads & klanten! Dit faciliteren wij voor jou, van A tot Z.

Ontvang nu een gratis & vrijblijvend concept! 

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Wij maken graag volledig vrijblijvend een website-concept voor jouw bedrijf. Geen gedoe, geen kosten, gewoon een strak concept.

Tot slot, een korte beschrijving

Om jou goed te kunnen helpen zijn wij benieuwd naar jouw bedrijf. Vertel ons in het kort wat jouw bedrijf doet, voor wie én via welke vorm van dienstverlening.

Vorige
Volgende stap

Je bent klaar!

Gaaf, wij hebben jouw aanvraag goed ontvangen en staan te springen om voor jou aan de slag te gaan! Binnen nu en 2 dagen zullen wij contact met je opnemen.
Woops! Er lijkt iets te zijn misgegaan. Probeer het nog eens.

Creatief & Converterend

Een onderscheidende website op maat

Jouw bedrijf is onderscheidend. Uniek. Beter in het verlenen van diensten of het leveren van producten dan jouw concurrenten. Maar hoe denkt de markt daarover? Het eerste contactmoment, en vaak het moment dat veelal bepalend is voor de kwaliteitsindruk van jouw organisatie door de consument, wordt vaak bepaald op de website. De snelheid, vormgeving van de website, content én algehele look and feel geven de bezoeker een indruk van kwaliteit. Op basis van deze uitstraling bepaald de bezoeker of hij of zij contact met jou zal opnemen óf over te gaan tot een aankoop. Het is dan ook van groot belang dat de kwaliteit van jouw website goed is. Gelukkig kunnen wij jou daar uitstekend mee helpen! 

Wij helpen startende ondernemers en MKBers opvallen door middel van een onderscheidende & doeltreffende website. Een website die niet alleen qua vormgeving een sterk verlengstuk vormt van de huisstijl van jouw organisatie, maar ook online-doelen zullen realiseren en overstijgen. In tegenstelling tot traditionele reclamebureaus en webdesign-bureau's kijken wij bij aPear vanuit een strategische grondslag naar de invulling van je website. Om dit te realiseren hebben wij een effectief proces samengesteld. We kijken samen met jou en/of jouw marketing-team naar de doelgroep die jullie organisatie bedient én met product/dienstverlening dit wordt gerealiseerd. Vanuit jouw bedrijf, markt én doelen maken wij een voorstel op maat waarmee jij zo volledig en effectief mogelijk bent geholpen. Vanuit dit voorstel bouwen wij aan een strak design. Een grafische lay-out waarbij bezoekersbeleving, conversie, content én merkidentiteit het uitgangspunt vormen. Vanuit dit design bouwen wij jouw website in het revolutionaire Webflow platform. Zodra de website gereed is, en alle feedback vanuit jouw organisatie is verwerkt, publiceren wij de website. Na het publiceren van jouw website laten wij jou niet zitten, wij onderhouden je website én voorzien jou van handige insructievideo's zodat jij het maximale uit de website kan halen!

Om de effectiviteit van jouw website te vergroten bieden wij de mogelijkheid direct bij lancering een marketingcampagne te koppelen aan jouw website. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en doelen integreren wij campagnes via social media, zoekmachine optimalisatie én google advertenties.

Heb jij behoefte aan een nieuwe website maar een beperkt budget? Bekijk dan onze website in 1 dag

Volledig op maat samengesteld

Een razendsnelle site via het revolutionaire Webflow platform

Meer bezoekers door middel van marketing

Advies vanuit design & strategisch perspectief

Geoptimaliseerd voor Google

Inclusief stockfoto's voor een optimale bezoekersbeleving

Intergraties met Google en Facebook

Instructievideo's waarmee jij eenvoudig jouw website kan beheren

Ons proces

Zo maken wij jouw website

Door middel van dit uitgewerkte proces kunnen wij ervoor zorgen dat jij zo volledig mogelijk bent geholpen met een nieuwe website.

1. Intake

In het intakegesprek gaan we het hebben over jou als ondernemer en over jouw bedrijf. Wat voor dienst biedt je aan en aan welke markt doe je dit? Wat maakt jouw organisatie onderscheidend? Wat zijn voor jouw dé perfecte voorbeelden van een goede website?

2. Concept

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Op basis van jouw visie, huisstijl, behoeften én wensen stellen wij een strak website design samen in een speciaal design-programma. Hier is de volledige mogelijkheid tot het geven feedback zodat het ontwerp volledig past bij jouw bedrijf.

3. Build

Zodra het design volledig is afgerond, en de nodige functionaliteiten & animaties zijn beschreven, zal jouw nieuwe website worden gebouwd in het online Webflow platform.

4. Activate

Jouw website is klaar. Maar, daar blijft het niet bij. Jouw website is dynamisch en kan mogelijk, net als jouw bedrijf, veranderen met de tijd. Om jou zo goed mogelijk te helpen krijg jij dan ook van ons eenvoudige instructie video’s waarmee jij zelf jou eigen website kan beheren! Uiteraard blijven wij altijd stand-by om jou te helpen wanneer nodig.

Wij helpen graag een handje

Met onze eenvoudige instructievideo's kan jij zelf jouw eigen content beheren!

Jouw website is net als jouw bedrijf: dynamisch, vernieuwend én groeit met de tijd. Het is dan ook belangrijk dat jij zelf eenvoudig content kan beheren én nieuwsitems, vacatures óf andere vormen van content kan plaatsen. Hierin helpen wij graag een handje mee. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, handige instructievideo's gemaakt.

Bekijk instructievideo's*

* Alleen voor bestaande klanten

Webdesign item uitgelicht

Westland Security

Webdesign

Een nieuwe website vóór een van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van omgeving Arnhem.

Lees meer

Laten we kennismaken!

Graag komen wij in een persoonlijk gesprek meer te weten over jou en jouw bedrijf. Contact met ons is altijd meedenkend, enthousiast, pro-actief én, uiteraard, geheel vrijblijvend.