Webdesign

De website is het meest belangrijke communicatiekanaal van uw organisatie. Nieuwe potentiële opdrachtgevers, partners en instanties beoordelen uw organisatie op basis van de look-and-feel én informatie die hier ten toon wordt gesteld. Wij zorgen ervoor dat uw website een blijvende indruk maakt.

Neem contact op
FILOSOFIE

Alles draait
om de bezoeker

Wij ontwerpen websites die volledig zijn samengesteld op basis van uw doelgroep. Het profiel en doel van de bezoeker vormt het uitgangspunt van de pagina's en haar content. Met welk doel bezoekt deze de website, en op welke manier kan dat doel zo effectief mogelijk worden gerealiseerd?  En, niet te vergeten, op welke manier kan er worden gezorgd voor een onderscheidende beleving zodat uw organisatie zal worden onthouden?

onze diensten

Hier zijn wij goed in

Content Strategie

"It is not the product you sell, it is the story you tell." Het verhaal van uw website is leidend voor uw online-succes. Wij leveren een actieve bijdrage aan uw communicatie.

Responsive design

Steeds meer mensen bezoeken een website via een smartphone of tablet. Wij zorgen ervoor dat uw website er perfect uitziet op elk device.

Vormgeving

De look-and-feel van uw website komt tot stand door de vormgeving. Hierin leveren wij een actieve bijdrage. Van stockfoto's tot unieke ontwerpen. Alles is mogelijk.

Hosting & onderhoud

Een website moet snel, veilig én bereikbaar zijn. Wij hosten het domein, website én mail. Wij garanderen een 100% up-time en maken dagelijkse back-ups.

Marketing

Een website heeft pas toegevoegde waarde als het bezoekers trekt. Wij denken samen met u mee over de manier waarop we bezoekers kunnen verhogen én binden.

Google Adwords

Voor snel, betrouwbaar én effectief online-resultaat kan er gebruik worden gemaakt van Google Adwords. Wij helpen uw organisatie dit realiseren.

Case Studies

Recente projecten

Ontdek onze projecten
Testimonials

Wij hebben een obsessie voor klanttevredenheid

Ontdek wat klanten zeggen

'aPear heeft voor onze organisatie een nieuwe brochure samengesteld. Deze, zeer vlotte,oplevering had naar onze mening niet beter gekund. Naast dat we zelf ontzettend tevreden zijn, spreken onze relaties over een ‘zeer professionele’ brochure en een ‘perfectie introductie’ van ons bedrijf. aPear is enthousiast, creatief, flexibel én een partij die echt weet waar ze over praten. '

'aPear heeft vorm gegeven aan mijn bedrijf. Een uniek logo, dynamische website en een eigen huisstijl. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat!'

Sjors Duquesnoy — Crowd Safety Solutions
powered by Typeform