Website

Westland Security

Datum
July 2020
Opdrachtgever
Westland Security

Over de opdrachtgever

Westland Security is een service-gerichte beveiligingsorganisatie gevestigd in Arnhem. Al geruime tijd vormt Westland Security de dominante speler binnen de horecabeveiliging van Arnhem en omstreken. Naast een betrouwbare horecapartner kiezen ook veel evenementenorganisatoren en gemeenten voor deze beveiligingspartij. Servicegericht, gastvrij en vakbekwaam zijn de pijlers waarop Westland Security zich naar eigen zeggen onderscheid. Hoewel de organisatie innoveert en doorgroeit, gold dit niet voor haar website.

De vraag

De vraag die Westland Security stelde aan aPear luidde als volgt:   "Op welke manier zouden jullie ons adviseren de website aan te passen?" Na een quick-scan van de website te hebben uitgevoerd is gebleken dat deze organisatie aangeeft gespecialiseerd te zijn in 10 vormen van dienstverlening. Zeer uitgebreid, maar weinig focus. Deze vormen van dienstverlening hebben we teruggebracht naar 4 hoofddiensten. De vervolgvraag van de opdrachtgever betrof: 'Kunnen jullie een nieuwe website vormgeven waarmee wij als organisatie kunnen groeien?'

Het resultaat

Het resultaat van de vragen is de nieuwe website van Westland Security. Naar eigen zeggen een geslaagd en succesvol project met een bouncerate van 0% na ruim 150 bezoeken.

Unieke branchepagina's

Wij hebben het dienstenpakket van de organisatie meer specifiek gemaakt.

Bereikbaarheid

De organisatie Westland Security kenmerkt zich door haar quick-response. Dit geldt zowel voor haar beveiligingsdiensten als vragen van opdrachtgevers. Zo een bereikbaarheid wilden ze nóg verder optimaliseren door middel van een Whatsapp icon. Uiteraard hebben wij dit succesvol gerealiseerd.

Ben jij er klaar voor?

Laten we samenwerken!

Neem contact op