20/4/2021

Branding

Six Stars

Een nieuwe huisstijl voor een vernieuwende host(essen) organisatie uit Amsterdam.

Bekijk het resultaat

Six Stars Agency is een high-end hopsitality organisatie dat een breed scala aan afnemers ondersteund door middel van representatief en gastvrij hospitality-personeel. De doeleinden van dit personeel kan sterk variëren en is volledig afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. De meest gebruikte vormen van dienstverlening zijn in de context van het ontvangen van gasten op een (bedrijfs)evenement, het onder de aandacht brengen van een nieuw product of dienst (product-activatie) óf het ondersteun in bijvoorbeeld het handhaven van coronamaatregelen binnen een bedrijf locatie.

Six Stars is exclusief. De personeelskwaliteit die men binnen deze organisatie ontvangt, is ver boven de kwaliteit die con-collega's van deze organisatie aanbieden. Dit zie je ook terug in hun portfolio. Maar, waar het nog niet duidelijk waarneembaar was, was de huisstijl van de organisatie. Deze was van orgine slechts zwart/wit, en in geen vorm luxe of onderscheidend ten opzichte van andere organisaties. Oplossing: een nieuwe, onderscheidende huisstijl laten maken. Een huisstijl die exclusiviteit uitstraalt, maar ook speels is en een beleving kan overbrengen. En zeg nou eerlijk, waar kan men daar beter voor terecht dan bij aPear?

De huisstijl die is ontwikkeld bevat 2 kleuren: Paars en goud. Als je die kleuren hard-op zou uitspreken zou je dat niet direct aan elkaar linken. Echter is de combinatie dé perfecte oplossing voor de huisstijl van deze organisatie. Paars is de kleur van exlclusiviteit en wordt vaak geassocieerd met een royaal voorkomen. Goud is de kleur van luxe en een hoge waarde en wordt vaak geassocieerd met rijkdom en een dure levensstijl. Deze tezamen hebben de input gegeven voor de nieuwe huisstijl van Six Stars.