Branding

Pacqt brochure

Datum
July 2020
Opdrachtgever
Pacqt

Over de opdrachtgever

Pacqt is een innovatieve verpakkingspartner gevestigd in Boxtel. Opgericht in 1980 heeft Pacqt ruim 40 jaar ervaring in het adviseren (in) én produceren van verpakkingsmateriaal. Een bedrijfsleeftijd dat voor elke klant direct een goede kennis- én kwaliteitsindicatie geeft. Door de groei die het bedrijf in de laatste jaren had doorgemaakt, was de focus volledig op externe omgeving gericht: het helpen van klanten in hun verpakkingsbehoefte. Na verloop van tijd trok Pacqt de conclusie dat hun communicatiekanalen waren gedateerd. Het werd tijd om te vernieuwen.

De vraag

Het uitgangspunt van de brochure was een reflectie van de kwaliteit en kennis van de organisatie. Deze diende dus zowel informatief te zijn (een overzichtelijke weergave van verpakkingsmogelijkheden) als visueel aantrekkelijk (een authentieke look-and-feel  óf de beleving van de producten).

Het resultaat

Visualisatie van producten

De functionaliteit van een brochure heeft 2 uitgangspunten: het vormen van een overdraagbare beleving door middel van je producten én het voorzien in de informatie waar de lezer naar zoekt. Om de potentiële klant van Pacqt een representatieve indruk te geven van de vormgeving van de goederen die ze mogelijk ontvangen hebben wij dit netjes gevisualiseerd.

Papieren draagtas in eigen huisstijl

Tape in eigen huisstijl

Ben jij er klaar voor?

Laten we samenwerken!

Neem contact op