21/6/2021

Website in 1 dag

Direct Coronatest

Om de coronamaatregelen te minimaliseren is frequent testen noodzakelijk. Gelukkig is er een betrouwbare partij die hierin faciliteert.

Bekijk het resultaat

Het einde van de coronapandemie lijkt in zicht. De vaccinatiegraad onder de internationale bevolking groeit en dat is duidelijk waarneembaar in het aantal ziekenhuisopnames dat er als gevolg van Corona plaatsvinden. Doordat deze ontwikkelingen zo voorspoedig lopen kunnen de maatregelen die het kabinet treft ter behoeve van het bestrijden van het virus worden afschaalt. Dit in zoverre dat het normale leven eindelijk weer mogelijk lijkt. Echter, om te waarborgen dat het virus niet wederom zijn kop op steekt is testen noodzakelijk. Zeker ook voor reizen van en naar het buitenland. Om de bevolking hier een handje in te helpen is het nieuwe bedrijf Directcoronatest.net ontwikkeld.

Deze nieuwe start-up heeft als missie om de wereld meer open en toegangkelijk te maken. Zij willen dit realiseren door middel van het aanbieden van betrouwbare én goedkope testen voor de gehele Nederlandse bevolking. Hoewel de testlocaties nog maar enkelen betreffen, is de vraag naar deze testen enorm. Het is dan ook belangrijk dat er een website is opgebouwd vanuit een effectieve customer-journey zodat zowel de informatievoorziening als het plannen & aankopen van de test eenvoudig plaatsvindt. Dit gehele proces én de website hebben wij met veel plezier utigevoerd in samenwerking met de oprichters van directcoronatest!