20/4/2021

Branding & Webdesign

Connecting People

Het samenstellen van een nieuwe website, brochure én copywriting voor een uitzendbureau in de logistieke sector.

Bekijk het resultaat

Connecting People is een organisatie dat, verassend genoeg, mensen samenbrengt binnen logistieke projecten. Zij zorgen door middel van detachering voor de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Dit realiseren zij door personeel te trainen, te begeleiden én te coachen om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te kunnen leveren voor hun opdrachtgevers. Zij weten dat de mate waarin het personeel tevreden is met hun premaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, hoe beter zij hun best doen op hun werklocatie. Zij investeren dan ook fors in het welzijn van hun medewerkers en waarborgen daardoor een goed resultaat voor hun opdrachtgevers. Kort samengevat: Connecting People zijn erg goed in wat zij doen, maar te weinig mensen weten van hun bestaan! Om dit te bevorderen zijn er 2 vernieuwingen noodzakelijk: communicatiemateriaal én een nieuwe website (wellicht op termijn ook een 3e punt: Marketing).

De website

De website van Connecting People voldeed voor een startende organisatie. Het was een eenvoudig Wordpress-thema die met eigen huisstijl kleuren was ingevuld. Maar, om nóg beter het verschil te kunnen maken dient dit te worden vernieuwd. Niet alleen in de vormgeving en de usability van de website, maar ook door middel van copywriting en tone-of-voice dat wordt gebruikt in de uitingen. Voor beide aspecten geldt dat aPear daar een sterke toegevoegde waarde in heeft weten te realiseren. Zo hebben wij niet alleen alle teksten herschreven, maar ook een nieuwe look-and-feel gegeven aan de organisatie door middel van een (naar eigen huisstijl bewerkte) fotobibliotheek.

De brochure

De boodschap die Connecting People communiceert op de website dient ook in gedrukte vorm onder de aandacht te komen van opdrachtgevers. Een fysiek element om te kunnen overhandigen na een verkoop- of kennismakingsgesprek heeft immers altijd ene grote tegevoegde waarde. Hetgeen dat uit handen wordt gegeven geeft direct een indicatie van kwaliteit van dienstverlening. De nieuwe copy dat is samengesteld voor de website (met bijbehorende foto's) is tevens vertaald in de brochure. En, uiteraard met een goed resultaat.