Huisstijl
Design

De uitstraling van jouw bedrijf geeft een indruk van jouw kwaliteit van dienstverlening. Het is daarom belangrijk dat de vormgeving van je merk deze kwaliteit goed visualiseert. Hiervoor ben je bij aPear aan het juiste adres!

Creatief & Herkenbaar

De markt bepaald de kwaliteit van jouw dienstverlening op basis van de buitenkant van jouw organisatie.

Het maken van een goede eerste indruk is in zowel het persoonlijke als zakelijke leven van essentieel belang. De eerste indruk dat iemand van jouw organisatie krijgt is vaak al direct doorslaggevend over de beslissing om contact op te nemen óf een andere activiteit te ondernemen. Als het op marketing & communicatie aankomt maak je zo een eerste indruk voortdurend. Je richt je immers door middel van deze marketingactiviteiten op bedrijven waar jij nog geen relatie mee hebt opgebouwd. Wij zorgen ervoor dat jij in alle contactmomenten een échte positieve indruk maakt binnen jouw werkgebied door middel van een onderscheidend vormgegeven huisstijl.

Hmmm....

Klinkt leuk, maar wat is nou eigenlijk een huisstijl?

Een huisstijl is een verzamelterm voor alle herkenbare visuele elementen van jouw organisatie. In andere woorden is het de samenhang tussen jouw logo, kleursamenstellingen, lettertypen én de schrijfwijze waarop jij met jouw markt communiceert.

Ah ik snap het, maar...

Hoe komt mijn huisstijl tot stand?

In een strak uitgewerkt proces, waar wij jou in een persoonlijk gesprek alles over willen vertellen, kijken wij samen met jouw naar jouw bedrijf. Wij nemen een duik in je bedrijf en ontdekken de kernwaardes van jouw organisatie. We sparren daarnaast over de dienstverlening je aanbiedt en onderzoeken de doelgroep op wie je dit wil richten. Door middel van deze input gaan wij naar de tekentafel. Wij werken huisstijlconcepten uit dat een verlengstuk vormt van jouw bedrijf én aantrekkelijk en begrijpbaar is voor jouw doelgroep.

Oke, maar....

Wat krijg ik opgeleverd?

Wij zorgen ervoor dat jij zal beschikken over een zo breed mogelijk pakket aan zogeheette deliverables. In andere woorden: tastbare elementen die jij kan gebruiken voor communicatiedoeleinden. Alles volledig schaalbaar naar jouw behoefte.
Voorbeelden van deliverables zijn:

Logo

Briefpapier

Visitekaartjes

Mailhandtekeningen

Presentatie-templates

Brochures

Social-media-frames

Promotiemateriaal

Huisstijlhandboek

Huisstijl item uitgelicht

Bureau Verkeersregelaar

Branding & Webdesign

Het innoveren van de merkidentiteit én de website van één van de grootste verkeersregelaarsorganisaties van Nederland.

Lees meer

Laten we kennismaken!

Graag komen wij in een persoonlijk gesprek meer te weten over jou en jouw bedrijf. Contact met ons is altijd meedenkend, enthousiast, pro-actief én, uiteraard, geheel vrijblijvend.